Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Bătăi de cap pentru Adrian Ursea. Vedeta lui Nice va lipsi trei săptămâni

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19992395/1/lopes.jpg

Fotbalistul echipei OGC Nice, Rony Lopes, va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, el accidentându-se la meciul pierdut miercuri de formaţia pregătită de Adrian Ursea în faţa Olympique Marseille, scor 2-3, în Ligue 1.

Lopes a jucat până în minutul 77, când a fost schimbat după ce a acuzat o accidentare la coapsa dreaptă. În urma investigaţiilor medicale, s-a constatat că fotbalistul are o leziune.

OGC Nice va întâlni, duminică, pe teren propriu, echipa Metz, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele