Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Bătaie de joc! Asta mi-a spus arbitrul..." Portarul Rapidului, după ce a apărat de două ori un penalty şi a văzut roşu

Liga II Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19418747/1/mihai-popa-1.jpg

Portarul Mihai Popa, de la Rapid, a fost protagonistul celui mai ciudat moment al sezonului din Liga 2 (VIDEO), după ce a parat de două ori o lovitură de la 11 metri executată de Petrolul, dar de fiecare dată a văzut cartonaşul galben, pentru că nu a ţinut măcar un picior pe linia porţii.

Din fericire pentru Popa, Petrolul a ratat şi a treia execuţie, iar Rapid a reuşit să smulgă un punct (0-0), deşi avea doi jucători eliminaţi.

După meci, goalkeeper-ul Rapidului a povestit ce s-a întâmplat la faza controversată, acesta recunoscând însă că nu avea piciorul pe linia porţii la cele două penalty-uri repetate.

Nu prea ar mai fi nimic de comentat. S-a repetat primul penalty, am înţeles, dar la al doilea am ieşit foarte puţin, m-am uitat la reluare. Bătaie de joc! Nu se poate aşa ceva. La primul penalty ştiam că Arnăutu se opreşte, se uită şi bate în dreapta mea.

Arbitrul mi-a spus că la ieşirea de pe linia porţii se primeşte cartonaş galben. Mi-a spus că am ieşit şi aşa se procedează, nu am primit cartonaşe pentru proteste. Petrolul mi s-a părut o echipă bună, dar noi am jucat în zece oameni din minutul 25. Şi am avut ocazii chiar şi în 9 oameni, asta spune multe despre noi
”, a declarat Mihai Popa pentru Rapid TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele