Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Bătălia din La Liga, pe ultima sută de metri. Trei echipe, trei etape, o singură regină: Atletico, Real şi Barcelona se bat pentru laurii Spaniei

La Liga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20175893/1/var.jpg
Atletico, Real Madrid şi Barcelona concurează pe ultima sută de metri pentru titlu, în Spania. „Los Colchoneros” au condus în clasament aproape pe toată durata competiţiei, au avut chiar şi 12 puncte faţă de următoarea clasată, însă treptat au scăzut turaţia, iar rivalele s-au apropiat.
 
A doua cea mai bine clasată în această luptă e campioana en-titre, Real Madrid. Echipa pregătită de Zinedine Zidane are avantajul rezultatelor directe din meciurile cu cele două mari rivale, astfel că în caz de egalitate la puncte îşi va păstra coroana.
 
Parcă cea mai lipsită aparent de şanse este Barcelona, echipă care a avut un start de sezon catastrofal. Eliminată timpuriu şi din UEFA Champions League, echipa blaugrana a fost umbra trupei care defila în trecut în La Liga. Şi-a mai revenit pe final, însă acum e abia a treia, în urma rivalelor de o viaţă şi are doar a treia şansă.
 
Cu trei etape înainte de final, cele trei mari rivale au câte un test de dat, în direct la posturile Look Sport, în etapa intermediară care începe marţi.
Primii care intră în arena sunt catalanii. Marţi, de la 23.00, în direct pe Look Sport 2, Barcelona joacă pe terenul celor de la Levante.
 
Miercuri, de la aceeaşi oră, tot pe Look Sport 2, Atletico îi înfruntă pe teren propriu pe bascii de la Real Sociedad. În fine, joi, de la 23.00, în direct pe Look Sport+, Real Madrid se deplasează în Andaluzia, unde va evolua pe terenul sfertfinalistei Europa League, Granada.
 
În acest moment, lider este Atletico, echipă care are  77 de puncte, în timp ce real Madrid şi Barcelona sunt pe 2, respectiv 3, cu câte 75 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele