Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Bătălia pentru Dakar la clasa auto se dă între două staruri din WRC. Sebastien Loeb a recuperat enorm faţă de Carlos Sainz

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21460824/1/loeb.jpg

Etapa cu numărul 7 a fost una fastă pentru Sebastien Loeb. Fracezul s-a impus şi a recuperat mult în clasamentul general.

Lider a rămas pilotul Audi, Carlos Sainz, dar acesta a pierdut 10 minute, iar la general diferenţa s-a redus la 19 minute, un ecart ce poate fi surmontat, în contextul în care cel mai dur raliu din lume mai are o săptămână de disputat în deşertul saudit. Astfel, titlul se decide între două nume ce au strălucit în WRC.

Parcursul dintre Riad şi Al Duwadimi a adus probleme mari pentru suedezul Mattias Ekstrom, care a pierdut peste 4 ore şi nu mai are nicio şansă pentru victoria finală, în contextul în care înainte de startul de duminică era pe 2 la general.

Mani Gyenes se descurcă admirabil

Emanuel „Mani” Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 23 în etapa a şaptea a Raliului Dakar la clasa moto, desfăşurată între Riad şi Al Duwadimi, pe distanţa de 483 kilometri.

Gyenes a încheiat parcursul în şase ore, 15 minute şi 12 secunde. Etapa a fost câştigată de chilianul Jose Ignacio Cornejo .

În clasamentul general, Gyenes ocupă locul 20.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele