Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Bătălie dură pe piaţa transferurilor. PSG vrea să îl deturneze din drumul către Real Madrid pe David Alaba

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20012316/1/ala.jpg

Fundaşul David Alaba a declarat că va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului, după eşecul negocierilor privind un nou contract.

"Nu este o decizie uşoară, pentru că sunt aici de 13 ani şi iubesc acest club", a declarat jucătorul bavarezilor.

Fundaşul austriac nu a precizat care va  fi următoarea echipă la care va evolua, dar se cunoaşte interesul de mult timp al celor de la Real Madrid, care caută soluţii pentru compartimentul defensiv, deoarece e foarte posibil să îl piardă din vară pe Sergio Ramos.

Cei de la Diario Gol scriu că pe fir a intrat şi PSG. Campioana Franţei fiind dispusă să îi ofere un salariu mai mare decât ”galacticii”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele