Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

BATE Borisov a făcut instrucţie cu FC Minsk. Fosta campioană a Belarusului s-a impus cu 3-0

Fotbal Internațional Publicat pe 12 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19332555/1/bate-borisov.jpg

BATE Borisov s-a impus uşor în meciul cu FC Minsk, din etapa cu numărul 4 din prima ligă a campionatului din Belarus, scor 3-0. Campioana din urmă cu doi ani a rezolvat meciul încă din prima repriză, când a punctat de două ori.

  • Campionatul din Belarus este transmis în EXCLUSIVITATE pe canalele LOOK

Deschiderea de scor a venit în a doua parte a primei reprize. Stanislav Dragun a punctat în minutul 26. Opt minute mai târziu, BATE Borisov a mărit ecartul la două goluri, graţie lui Anton Saroka, care a stabilit şi scorul la pauză.

BATE nu a mai forţat în partea secundă dar a reuşit să mai marcheze un gol. Pavel Nekhajchik a stabilit scorul final, 3-0, iar Borisov a ajuns la 6 puncte în patru etape. În primele două etape, echipa lui Kirill Alshevsky nu s-a regăsit şi a pierdut (1-3 vs. Energetik-BGU; 1-2 vs. Slavia Mozyr).

Lider în Vysshaya Liga este Zhodino, care are 9 puncte. Locul secund este ocupat de Energetik-BGU, cu acelaşi punctaj. Podiumul este încheiat de Slutsk, 7 puncte.

Toate competiţii importante se văd pe canalele LOOK

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Scoţia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet. Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri