Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Bătrâna Doamnă umilită. VIDEO | UTA - Astra 0-6. Budescu a contribuit la patru goluri!

Superliga Publicat pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19740258/1/budescu-fcsb-astra.jpg

Astra Giurgiu s-a dezlănţuit în faţa celor de la UTA, în direct pe Look Sport. Fosta campioană a câştigat cu un neverosimil 6-0, ajutată de o evoluţie încântătoare a lui Constantin Budescu, cel care a reuşit un hat-trick şi o pasă de gol.

 
Cele trei înfrângeri consecutive ale arădenilor anunţau, cumva, o victorie a Astrei, iar golul marcat de puştiul Riza încă din minutul 7 venea să confirme forma mult superioară a giurgiuvenilor. Până la pauză s-a făcut "doar" 2-0, după un penalty transformat de Budescu, iar starul Astrei a repetat mişcarea în minutul 63, când a marcat din a doua lovitură de la 11 metri. Tot Budescu a făcut 4-0 în minutul 77, din pasa lui Azulay, apoi a venit rândul acestuia din urmă să iasă în evidenţă, cu o dublă semnată în minutele 81 şi 84.

UTA Arad - Astra s-a terminat 0-6, cel mai mare scor al campionatului, iar startul bun al arădenilor e anulat de un final de 2020 de coşmar, care i-a făcut să alunece pe locul nouă, cu 17 puncte, doar unul peste Astra, echipă pe care Eugen Neagoe a transformat-o total şi a dus-o de pe ultimul loc direct în lupta la play-off..

UTA Arad - Astra 0-6 (Riza 7, Budescu pen. 19, pen. 64, 77, Azulay 81, 84), live pe Look Sport

  • UTA: F. Iacob - Bustea, Erico da Silva, Melinte, Rrumbullaku - Buhăcianu, Albu, Isac, Tescan - Hora, c. Rus
  • Rezerve: Balauru - Tomozei, N. Roşu, Morar, F. Ilie, C. Popescu, Al. Ioniţă II, D. Rusu, Oroian
  •  
  • Astra: Lazar - Hugo Sousa, Graovac, Găman, Radunovic - Crepulja - David Bruno, Riza, Budescu, V. Gheorghe - Stahl
  • Rezerve: M. Popa - Dima, Balaure, Azulay, D. Gheorghe, Moise, Montini

Minutul 84: GOL ASTRA! Defensiva arădenilor e vraişte, Azulay profită de greşeala imensă a lui Tomozei, scapă singur cu portarul şi duce scorul la un incredibil 6-0.


Minutul 81: GOL ASTRA! Învălmăşeala creată după un corner duce mingea la Sholmo Azulay, iar israelianul îl învinge pe Iacob cu un şut foarte puternic.


Minutul 77: GOL ASTRA! Excelent lansat de Azulay, Budescu păcăleşte linia ofsaid-ului, preia şi marchează elegant. Hat-trick şi assist pentru Budi, care face unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei!



Minutul 73: ROŞU UTA! Bustea vede al doilea galben şi pleacă la cabine.


Minutul 64: GOL ASTRA! David Bruno e faultat în careu, astralii marchează, dar arbitrul Antonie întoarce faza şi arată penalty. Budescu execută din nou sigur şi ăşi trece în cont dubla, după ce a pasat decisiv la primul gol.




Minutul 19: GOL ASTRA! Rrumbullaku îl faultează pe Montin, iar Budescu transformă penalty-ul!


Minutul 7: GOL ASTRA! Servit superb de Budescu, Riza trece de Bustea, apoi deschide scorul.


Ocupanta locului 9 din primul eşalon, UTA a dat senzaţia că poate fi o echipă care să se bată pentru un loc de play-off în Casa Liga, în ciuda faptului că este o nou-promovată. Totuşi, în ultimele cinci meciuri arădenii au dezamăgit parţial, înregistrând patru înfrângeri, dintre care trei consecutive şi o singură victorie.

Este adevărat că ”Bătrâna Doamnă” a avut parte de un program infernal, în care a întâlnit cele mai puternice echipe din fotbalul românesc la ora actuală: înfrângere 3-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 4 şi finalista ediţiei precedente din Cupa României), înfrângere 1-2 cu Universitatea Craiova (locul 2 şi vicecampioana României), înfrângere cu FCSB (lidera clasamentului şi câştigătoarea Cupei României), victorie 0-1 în Gruia cu CFR Cluj (locul 3 şi câştigătoarea ultimelor trei ediţii din Casa Liga 1) şi eşec cu Gaz Metan Mediaş (locul 10, dar ocupantă a locului 6 din sezonul precedent din Casa Liga 1).

De cealaltă parte, Astra Giurgiu a dezamăgit complet în acest sezon. Campioana dă senzaţia însă că este într-o creştere de formă şi poate să se ridice în clasament, în retur, într-o poziţie mai bună decât ruşinosul loc 15, penultimul din clasament. Giurgiuvenii au înregistrat în ultimele cinci jocuri două victorii şi trei egaluri: 3-0 cu Gaz Metan Mediaş, 1-1 cu FC Botoşani, 0-0 cu Chindia Târgovişte, victorie 0-1 acasă la Hermannstadt şi 1-1 cu Dinamo. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele