Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Bayern face profit şi cu jucători din "linia a doua". Michael Cuisance, vândut la Leeds pentru 20 de milioane de lire sterline

Bundesliga Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19497557/1/mc.jpg


Bayern Munchen şi Leeds United s-au înţeles asupra unui transfer care poate părea surprinzător pentru mulţi. Mijlocaşul ofensiv francez Michael Cuisance, 21 de ani, lasă Bavaria pentru trupa lui Marcelo Bielsa, iar bavarezii păstrează, totuşi, o clauză de răscumpărare.
 
Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti francezi ai generaţiei sale, Cuisance, despre care directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihadmizic, spune că va avea un viitor strălucit şi că "stângl său produce muzică", şi-a dorit să prindă mai multe minute în acest sezon şi le-a transmis acest lucru conducătorilor lui Bayern. La puţin timp, campioana Europei s-a înţeles cu Leeds asupra sumei de 20 de milioane de lire sterline, Cuisance a fost convins rapid să accepte termenii financiari ai englezilor, iar Bayern l-a trimis în Premier League. Nu fără să păstreză o clauză de răscumpărare a cărei sumă nu a fost, încă, dezvăluită.

Bayern, profit cu Michael Cuisance

Obişnuit al tuturor grupelor de copii şi juniori ale naţionalei Franţei, Cuisance a venit la Bayern vara trecută, de la Borussia Monchengladbach, cu speranţa că va impresiona rapid şi îşi va face loc printre titulari. Deşi talentul său este incontestabil, nu a reuşit să se impună în prima echipă a lui Hansi Flick şi a strâns doar 11 meciuri în ultimul an. Cum Bayern l-a cumpărat cu 12 milioane de euro, bavarezii ies în profit cu mijlocaşul ofensiv, iar planurile de viitor ar putea include o întoarcere la Munchen, dacă va confirma în Premier League.
 
Crescut de Strasbourg, trecut şi pe la juniorii lui Nancy, Cuisance e cotat la zece milioane de euro, iar zilele trecute a fost implicat într-un conflict fizic cu Rober Lewandowski, la unul dintre antrenamentele lui Flick.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele