Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Bayern începe noul an cu codaşa Mainz. Posturile Look Sport transmit 6 meciuri din Bundesliga pe 2 şi 3 ianuarie

Bundesliga Publicat pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

 

Bundesliga se reia imediat încă din primele zile ale noului an, iar cele mai importante meciuri din campionatul Germaniei se văd la posturile Look Sport. „Balul” este deschis de Frankfurt şi Leverkusen, două echipe de tradiţie din Bundesliga, care se înfruntă sâmbătă, 2 ianuarie. 

Cel mai aşteptat meci este ca de fiecare dată cel în care evoluează Bayern. Cea mai bună echipă a Europei şi a Germaniei o va înfrunta pe modesta Mainz, duminică.

Cele două echipe sunt despărţite de o adevărată prăpastie în clasament. În timp ce Bayern Munchen este lider cu 30 de puncte, Mainz e abia pe locul 17, penultimul, şi are doar 6 puncte. Partida de la Munchen se joacă duminicăm de la ora 19.00 şi se vede în direct pe Look Sport 2.

Iată şi programul complet al meciurilor din etapa a 14-a din Bundesliga care vor fi transmise în direct, în acest weekend, la posturile Look Sport:

Sâmbătă
16:30 - Frankfurt - Leverkusen - Look Sport
16:30 - Bielefeld - Borussia Mochengladbach - Look Sport 2
19:30 - Herta Berlin - Schalke 04 - Look Sport / Look 4K
21:30 - Sttugart - Leipzig - Look Sport
 
Duminică
16:30 -  Dortmund - Wolfsburg - Look Sport 3
19:00 -  Bayern Munchen - Mainz - Look Sport 2
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele