Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Bayern Munchen a anunţat transferul lui Upamecano

Bayern Munchen Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19977451/1/profimedia-0589813226.jpg

Bayern Munchen a anunţat, duminică, transferul fundaşului central francez Dayot Upamecano, 22 de ani, de la RB Leipzig.

Upamecano, trei selecţii în naţionala Franţei şi un gol marcat, îl va înlocui la campioana mondială pe David Alaba, al cărui contract expiră în vară şi care va pleca, potrivit presei internaţionale, la Real Madrid.

Francezul a semnat un contract valabil cinci ani, care intră în vigoare de la 1 iulie. Până atunci, el va rămâne la Leipzig.

Bayern Munchen nu a anunţat suma de transfer, dar clauza de reziliere a contractului jucătorului cu Leipzig este de 43 de miliaone de euro.

Upamecano va face parte dintr-o adevărată colonie franceză la clubul german, care îi include pe Kingsley Coman, Benjamin Pavard, Lucas Hernandez, Corentin Tolisso, Bouna Sarr, Tanguy Kouassi şi Michael Cuisance, ultimul aflat acum sub formă de împrumut la Olympique Marseille.

Fundaşul a mai evoluat în carieră la RB Salzburg.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele