Ultima oră
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare

Bayern Munchen ofertă 45 de milioane de euro pentru Kalidou Koulibaly

Bundesliga Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20028673/1/profimedia-0594272220.jpg

Bayern Munchen este pregătită de o mutare de senzaţie! Bavarezii au pus ochii pe fundaşul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, pe care sunt dispuşi să ofere nu mai puţin de 45 de milioane de euro. Dacă mutarea se va face, şi are toate şansele potrivit jurnaliştilor din Germania, se creionează o linie de apărare spectaculoasă, mai ales că Bayern l-a achiziţionat recent pe Dayot Upamecano, de la RB Leipzig.

Tuttomercatoweb notează faptul că Napoli va accepta propunerea, în contextul pandemic, dar şi a problemelor de ordin economic pe care le are, situaţie în care se regăseşte majoritatea echipelor. Ar fi totuşi o lovitură financiară pentru napoletani, mai ales că l-au luat pe Koulibaly pentru numai 7.75 milioane de euro, de la Genk.

Bayern Munchen a anunţat aducerea lui Upamecano luna trecută

Upamecano, trei selecţii în naţionala Franţei şi un gol marcat, îl va înlocui la campioana mondială pe David Alaba, al cărui contract expiră în vară şi care va pleca, potrivit presei internaţionale, la Real Madrid.

Francezul a semnat un contract valabil cinci ani, care intră în vigoare de la 1 iulie. Până atunci, el va rămâne la Leipzig.

Bayern Munchen nu a anunţat suma de transfer, dar clauza de reziliere a contractului jucătorului cu Leipzig este de 43 de miliaone de euro.

Upamecano va face parte dintr-o adevărată colonie franceză la clubul german, care îi include pe Kingsley Coman, Benjamin Pavard, Lucas Hernandez, Corentin Tolisso, Bouna Sarr, Tanguy Kouassi şi Michael Cuisance, ultimul aflat acum sub formă de împrumut la Olympique Marseille.

Fundaşul a mai evoluat în carieră la RB Salzburg.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele