Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Bayern Munchen vrea să domine şi sezonul următor! Bavarezii, gata de un transfer de răsunet

Bayern Munchen Publicat pe 21 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20213871/1/bayern-munchen-aaaaaa.jpg

Georginio Wijnaldum (30 de ani) poate prinde un transfer important în vară, deşi varianta Barcelona a căzut. Încă jucătorul lui Liverpool, olandezul a intrat acum în atenţia celor de la Bayern Munchen, precizează presa din Germania.

Astfel, Wijnaldum poate fi protagonistul uneia dintre cele mai tari mutări din pauza de vară, mai ales că e vorba de un posibil contract care i-ar aduce mulţi bani, pentru că înţelegerea lui cu Liverpool expiră la finalul campionatului. Olandezul nu mai vrea să continue la ”cormorani”, deşi a fost un jucător utilizat extrem de des de Klopp. În acest sezon a jucat 49 de meciuri şi a marcat de 3 ori.

Barcelona nu mai face transferul care era dat drept sigur în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că spaniolii nu-l vor mai lua pe Georginio Wijnaldum (30 de ani), despre care existau indicii chiar că semnase un precontract cu Barcelona. Decizia face trimitere la o altă ipoteză care se va adeveri, anunţă presa catalană.

Anume, aducerea lui Wijnaldum a fost ideea lui Ronald Koeman, iar cum antrenorul are şanse aproape nule să mai continue la Barcelona şi din vară, afacerea pică. Mai mult, pe lângă acest aspect, decizia conducerii are la bază şi creşterea unuia dintre cei mai promiţători tineri din curtea clubului, Ilaix Moriba (18 ani).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele