Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Bayern plăteşte testele de Covid-19 fanilor care vor să meargă la Supercupa Europei

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19480635/1/bay.jpg

Bayern Munchen şi FC Sevilla se vor întâlni în Supercupa Europei, la Budapesta, iar accesul spectatorilor va fi permis parţial.

Astfel, bavarezii au luat decizia de a suporta cheltuielile legate de testarea Covid-19 pentru 3.000 de fani. Acest număr reprezintă numărul de locuri pe care câştigătoarea Champions League le are alocate.

Bayern şi Sevilla beneficiază de 3.000 de bilete pentru suporterii lor, în duelul din Supercupa Europei. Fanii trebuie să respecte reguli stricte pentru a putea intra pe stadion. Meciul se joacă la Budapesta pe 24 septembrie, în direct pe Look Plus şi Look 4K.

Pe 24 septembrie, Bayern şi Sevilia se întâlnesc în Supercupa Europei. Duelul va avea loc pe Puşkaş Arena din Budapesta. UEFA vrea să readucă suporterii pe stadioane, iar acest meci va fi un test. 3.000 de bilete sunt disponibile pentru confruntarea dintre Bayern şi Sevilia. Preţurile încep de la 30 de euro şi ajung până la 120 de euro.

Fanii sunt nevoiţi să poarte mască pe toată durata partidei. Trebuie să îşi dezinfecteze mâinile şi să respecte locul alocat de UEFA. La intrarea în stadion suporterii vor fi supuşi unui control al temperaturii.

Fanii care vin din străinătate trebuie să prezinte un test negativ la coronavirus efectuat în termen de 3 zile înaintea intrării lor în Ungaria. 500 de angajaţi din sistemul medical vor lua parte la Bayern – Sevilla.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri