Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Bayern, victorie muncită din greu la Stuttgart. Bavarezii îşi consolidează primul loc în Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19633138/1/bay.jpg

Bayern Munchen a câştigat un meci complicat, cu 3-1, pe terenul celor de la Stuttgart, într-o partidă din etapa IX a Bundesligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, după un contraatac dus la capăt de Coulibaly. Replica campioanei din Champions League a venit de la Coman, în minutul 38. Francezul a egalat după o fază excelentă venită de la Muller.

Stuttgart a provocat din nou emoţii, prin reuşita lui Forster, pe care VAR a anulat-o însă, pe motiv de fault în atac. Cei de la Bayern au preluat conducerea pe tabelă, prin golgheterul Lewandowski, care a finalizat o minge venită de la Coman, marcatorul primului gol, transformat de această dată în servant pentru polonezul care a ajuns la 12 reuşite în acest sezon, cu două mai multe decât Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

A doua repriză a adus un asediu la porta lui Neuer, care a salvat miraculos la câteva goluri ca şi făcute. Pe final, contrar cursului jocului, noul intrat Douglas Costa a adus liniştea, cu un şut imparabil pe sub picioarele unui adversar.

În urma acestui rezultat, Bayern îşi consolidează şefia în campionat, cu două puncte peste RB Leipzig, care a trecut cu 2-1 de Arminia Bielefeld.

Echipele de start:

Stuttgart: Kobel - Mavropanos, Anton, Kempf - Coulibaly, Endo, Mangala, Sosa - Förster, Castro (c) - Silas

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez - Tolisso, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele