Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Bayern vrea să îi aducă înlocuitor lui Alaba de la Real Madrid

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19893393/1/ala.jpg

Fundaşul austriac David Alaba (28 de ani) s-a înţeles cu Real Madrid pentru un transfer în această vară, potrivit Marca.

Conform sursei citate, Real Madrid i-a oferit lui Alaba un salariu anual de 10 milioane de euro şi un contract pe patru sezoane.

David Alaba era una dintre principalele ţinte de transfer pentru Zinedine Zidane, care poate rezolva două poziţii deficitare la Real Madrid, dintr-o singură lovitură. Internaţionalul austriac poate juca atât ca fundaş stânga, cât şi pe postul de fundaş central.

Bavarezii vor să îi aducă înlocuitor chiar de Real Madrid. Este vorba despre Militao, brazilianul care nu a impresionat de când a fost adus pe ”Santiago Bernabeu”, pentru suma de 50 de milioane de euro. De serviciile acestuia s-au mai interesat Juventus şi Borussia Dortmund.

Cei de la Real vor încerca să îl vândă pe fundaş cât mai scump, pentru a recupera o parte din suma investită în aducerea acestuia.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele