Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

Becali a ieşit de la negocieri. Cât cere patronul FCSB şi cât au oferit englezii: "La banii ăştia nu are rost să mai discutăm... Mi-au zis ca nu face"

Superliga Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19416013/1/rps8511.jpg

Gigi Becali a închieiat prima rundă de negocieri cu reprezentanţii clubului englez Norwich, precizând că există o diferenţă mare între suma cerută de el - 15 milioane de euro - şi ceea ce erau pregătiţi să plătească englezii - aproximativ 5 milioane de euro.

Totuşi, patronul FCSB nu consideră negocierile încheiate şi aşteaptă un răspuns final în zilele următoare.

Pentru a facilita transferul, Becali e dispus să condiţioneze plata sumei cerute de numărul de meciuri jucate de Man în tricoul lui Norwich. Concret, Becali şi-ar dori 10 milioane de euro iniţial şi alte 5 milioane să fie plătite dacă Man va juca în peste 50% din meciurile din sezonul viitor.

"Eu am cerut, ei au notat. Au spus că la ora asta, la ce joacă el nu merită banii ăştia şi am fost de acord. Eu am zis că fără 15 milioane nu discut. Mi-au zis: sunteţi conştient că la ora asta nu mertă banii ăştia? Am zis că da. Ei au zis de 5 milioane de pounds, adică vreo 7 de euro.

. Le-am zis că la suma asta nu are rost să mai discutam. Eu le-am spus ce vreau, e adevarat că acum nu merită, dar are 21 de ani. El peste 3 ani face 70-100 de (milioane) de pounds.

Împrumut nu il dau pentru ca nu am nevoie de bani.

Oamenii au notat, am facut un deal cu ei ca să ajung la 15 milioane în functie de 50% din jocuri.

Să plateasca 10 plus 5 în funcţie de cum joacă acolo. Şi nu le-a convenit, pentru ca îl vor ca să joace. Le-am zis că dacă joacă înseamnă că daţi banii. Au notat şi au spus că dau răspuns în câteva zile.

Nu am nicio problemă ca Man să plece imediat, că dacă îl ţin iau mai mult pentru el.

Sunt mai multe oferte, mai sunt încă două echipe din Anglia şi mai e una din Italia de care eu nu ştiu"
, a declarat Becali după ieşirea de la negocieri.

  • foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele