Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Becali, ameninţări publice: "Voi da ordin să retrag echipa de pe teren!"

Liga I Publicat pe 22 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001531/1/gigi-becali-2g.jpg


Gigi Becali (62 de ani) continuă să facă din Istvan Kovacs o adevărată ţintă. Finanţatorul FCSB anunţă că e gata să retragă echipa de pe teren, dacă CCA îl va mai delega pe Kovacs la meciurile formaţiei lui Toni Petrea.
 
Omul de afaceri trăieşte cu impresia că Istvan Kovacs e rău intenţionat la partidele în care arbitrează FCSB şi apelează la ameninţări publice. Spune că, dacă Vassaras îl va delega pe Kovacs la meciurile FCSB-ului, nu va ezita să retragă echipa de pe teren, în ciuda repercusiunilor serioase pe care le-ar avea un astfel de gest. În acelaşi timp, latifundiarul din Pipera crede că tărie că se va bate doar cu CFR Cluj pentru titlul de campion:
 
"Eu nu glumesc. Îmi menţin poziţia! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre. Vom duce cu CFR Cluj o luptă la baionetă şi vreau să câştige titlul cel care este cel mai bun pe teren. De Craiova nu îmi e frică, pentru că i-am batut mereu", a declarat Becali, pentru ProSport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele