Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Becali, criticat după înfrângerea cu Slovan! "Lui Gigi să îi pară rău că s-a zgârcit! Cu trei jucători buni se califica"

FCSB Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19492325/1/rps-2397.jpg

FCSB a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut cu 2-0, pe teren propriu, meciul cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar, la capătul unui meci jucat de roş-albaştri cu o echipă improvizată.

Fost jucător la Steaua, Nana Falemi l-a criticat după meci pe Gigi Becali pentru decizia de a refuza în ultima clipă împrumuturile jucătorilo Costi Dima, David Bruno, Daniel Gaorac şi Valentin Gheorghe, de la Astra, după ce impresarii acestora au cerut un comision considerat prea mare de patronul FCSB.

"FCSB se califica cu trei jucători buni în teren"

”Cătălin bucătarul dacă ar fi fost trecut pe foaie şi juca, arăta mai mult fotbal decât cehii. 100% ştie mai mult fotbal decât jucătorii lui Liberec, în 30 de ani de când e la club.

L-ai băgat pe Simion, a jucat, l-ai băgat pe Şut, a jucat, a venit Enache, a jucat. Şi copiii de mingi, dacă intrau, jucau bine. Păcat, într-o zi normală, cehii plecau cu plasa plină. Le-au trebuit 60 de minute să îşi dea seamă că joacă cu un om în plus, aşa frică le-a fost de Steaua (n.r. FCSB). Şi la ora asta, cehii încă nu şi-au dat seama că băieţii de la Steaua (n.r. FCSB) nu puteau mai mult.

Lui Gigi să îi pară rău, că s-a zgârcit la parale, cu agenţii. Cu trei jucători buni, Steaua (n.r. FCSB) se califica şi dacă îl trecea pe foaie pe Cătălin bucătarul”, a transmis Nana Falemi, pe contul personal de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele