Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Becali: "Îmi pare rău, nu am nimic cu Dinamo!" Cum a ajuns FCSB să voteze varianta care îi îngroapă rivala: "Anamaria m-a sunat personal..."

Superliga Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19442118/1/gb.jpg

Gigi Becali a dezvăluit cum a luat decizia de a vota varianta "B", de încheiere a sezonului în play-out prin calculul unui coeficient raportat strict la meciurile jucate în play-out.

Această variantă o dezavantajează pe Dinamo, care are şanse infime să se mai salveze, iar Becali recunoaşte că a fost sunat inclusiv de Cristi Borcea pentru a-şi schimba votul.

Totuşi, Becali spune că promisese altor patru cluburi că va vota varianta "B", fiind sunat inclusiv de Anamaria Prodan în acest sens.

„Eu nu refuz un om. Când am fost sunat de Gino Iorgulescu, de Borcea şi de nu ştiu cine de la Dinamo, am zis «Dacă sunaţi cu trei ore înainte, nu aveam nicio problemă. Dar e târziu. Deja am promis la patru cluburi că votez varianta B (n.r. puncte pe meci în play-out)».

Dacă am promis, nu pot să nu fac aşa! Au zis «Domnule, poţi să schimbi până la ora 18». Am zis «Cum să schimb?!». Adică să îmi iau cuvânt dat la patru persoane pentru unul? Toată lumea m-a sunat ca să mă întrebe cum votăm. Cine m-a sunat? Hermannstadt, Chindia, Poli Iaşi şi încă cineva. Nu m-au sunat toţi pe mine. Anamaria Prodan m-a sunat personal să mă întrebe ce votăm. Îmi pare rău, eu nu am nimic cu Dinamo!

Nu am nimic împotriva ideii cu 16 echipe. Să facă ce vor! Dar dacă noi abia ducem 14 echipe, cum vom duce 16? De unde bani? Asta e părerea mea
”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele