Ultima oră
De la Rapid în Finlandă. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"

Becali, încă un atac la Planic. ”Nu mai accept niciun fel de înţelegere”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19421143/1/plaaa.jpg

Bogdan Planic, fostul jucător al celor de la FCSB a depus un memoriu la FIFA, pentru a putea deveni liber de contract. Fundaşul sârb va primi în zilele următoare un certificat de la forul fotbalistic mondial, prin care se va atesta că este liber de orice angajament şi se va putea transfera.

Becali a venit cu un nou atac la sârb:

A venit cineva că dacă să terminăm conflictul cu 250 de mii de euro. Asta i-am propus atunci, îţi dăm 250 de mii de euro, să joci până la final. Dar, după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept niciun fel de înţelegere", a declarat Becali.

Planic evoluează la FCSB din august 2017, când a fost transferat pentru 300.000 de euro de la FK Vojvodina Novi Sad. De atunci, a prins 92 de meciuri pentru vicecampioană, a marcat un gol şi a oferit 3 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele