Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Becali nu renunţă la David Miculescu: "Am zis că dau 600.000 de euro". Planul pentru a-l transfera la FCSB

Superliga Publicat pe 11 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20546706/1/mic.jpg


David Miculescu (21 de ani) rămâne un fotbalist interesant pentru FCSB, iar Gigi Becali schimbă strategia prin care vrea să-l ia de la UTA.
 
Chiar dacă nu e dispus să mărească oferta de 600.000 de euro, finanţatorul vicecampioanei o menţine, sperând că arădenii, presaţi de faptul că Miculescu mai are contract până în 2023, o vor accepta la un moment dat. În ciuda interesului din Italia pentru tânărul atacant, latifundiarul din Pipera crede că l-ar putea cumpăra acum şi lăsa la UTA până în vara lui 2022 sau chiar până în iarna anului următor:
 
"Miculescu nu e un jucător pe care-l vreau acum. Am zis că dau 500.000 sau chiar 600.000 de euro, dar nu am nevoie de el acum. Dau banii acum şi-l las acolo, îl iau peste un an. E o investiţie, îl iau peste un an sau doi. Aşa am făcut cu Olaru sau cu Ianis Stoica. Îl vezi acum pe Ianis?", a anunţat Gigi Becali, marţi, la Digi Sport.

UTA a refuzat prima ofertă

Alexandru Meszar, conducătorul formaţiei lui Laszlo Balint, a explicat că oferta făcută de Becali în vară, 500.000 de euro, a fost refuzată.. Acesta a punctat faptul că Miculescu se va vinde pentru un preţ mult mai mare, care se învârte în jurul unui milion de euro.
 
„Orice jucător de la orice club din această lume este transferabil dacă se plăteşte preţul corect pentru el. Aşa este şi la UTA pentru toţi fotbaliştii, inclusiv în ceea ce-l priveşte pe David Miculescu.
 
Într-adevăr, pentru el există interes mai mare din partea unor cluburi din ţară şi străinătate. Dar, dacă vorbim despre oferte concrete, există una singură, mai veche. Mai precis, cea făcută în vară de către FCSB, pe care clubul UTA a refuzat-o. Vis-a-vis de suma oferită, preţul lui David Miculescu este mult mai mare”, a declarat Meszar, pentru cei de la Sport Arad.

Curtat din Italia

Trei formaţii au pus ochii pe David Miculescu, mijlocaşul dreapta al UTA-ei în vârstă de 20 de ani, care a marcat de şase ori pentru ”Bătrâna Doamnă” în 20 de apariţii, în Casa Liga 1.
 
Sassuolo (locul 13 din Serie A), Venezia (locul 16 din Serie A) şi Lecce (locul 4 din Serie B) îl monitorizează pe Miculescu, conform Sport Arad. Cele trei echipe au văzut un potenţial în decarul arădenilor, însă nu sunt sigure că acesta ar putea momentan să se integreze la un nivel superior primului eşalon românesc, motiv pentru care continuă să tatoneze terenul.
 
Impresarul lui Miculescu este Cătălin Sărmăşan, un agent cu relaţii în Italia. De altfel, Sărmăşan a intermediat transferul lui Cătălin Vulturar la Lecce pentru 300.000 de euro, ceea ce ar avantaja realizarea unei mutări şi pentru David Miculescu.
 
Gigi Becali a trimis o ofertă pentru achiziţionarea lui Miculescu la FCSB. Conducerea arădeană nu concepe să îşi cedeze cel mai bun jucător pentru mai puţin de un milion de euro, în timp ce propunerea latifundiarului acoperea doar jumătate din sumă.
 
700.000 de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, potrivit Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele