Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

Becali, pregătit de o decizie fără precedent în cazul lui Vlad: ”O să vorbesc şi cu antrenorul, şi cu MM, să vedem ce facem”

FCSB Publicat pe 29 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20324828/1/rps-6917fb.jpg

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat, după eşecul echipei sale cu Şahtior Karagandy, că este cea mai mare ruşine din istoria fotbalului românesc. A pus eliminarea din Conference League peste înfrângerea CFR-ului cu Dudelange.

Aşa cum obişnuieşte după meciurile slabe ale FCSB-ului, Gigi Becali nu s-a ferit să trimită acuze dure la adresa jucătorilor care l-au dezamăgit cel mai mult. Printre ei, şi portarul Vlad, care a greşit la prima reuşită a Şahtiorului.

Cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR şi Dudelange nu a fost aşa. Mai ruşinoasă decât asta nu a existat înfrângere a vreunei echipe din România. Pentru că nu aveau cum să dea gol.

De fapt, nici nu au dat. Un gol l-a dat Vlad, iar celălalt l-a dat Vucur. Am luat fundaş central şi iată-l. Noi avem jucători valoroşi, însă nu avem bărbăţie. Cum să iei golul ăsta (primul)?

Am pierdut campionatul din cauza lui Vlad. Vreau să vorbesc şi cu antrenorul şi cu MM şi să vedem ce facem. Nu zic, îi dai încredere, dar cât? Vucur putea să bage capul şi să dea mingea în faţă. Eu l-am luat cu capul... dar n-ai văzut cum a dat cu capul? A dat la adversar.

Nu înţeleg, parcă e o magie, o vrăjitorie. Pe cuvânt că nu înţeleg”, a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan.

  • Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76

La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Decizia cu privire la locul de disputare a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

  • Şahtior Karagandî: Shatskiy – Gabyshev (Kybyray ’61, Nurseitov ‘118), Mawutor, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Najaryan (Nazymkhanov ’83), Bukorac, Mitosevic (Rustemovic ’83) – Sviridov (Omirtayev ’61), Shikavka (Tattybayev ’82). Antrenor: Andrei Finoncenko
  • FCSB: Vlad – V. Creţu (Haruţ ’91), Al. Creţu, Vucur, Radunovic (Şerban ’46)– Moruţan, Ov. Popescu (Perianu ‘113), Fl. Tănase (Dumitru ‘87) – Cordea, Ondrasek (Coman ’46), Oct. Popescu (Oaidă ’63).  Antrenor: Dinu Todoran

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele