Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

Becali, replică acidă pentru Reghecampf. Îl acuză de şantaj: "Mă, Reghe, tu vorbeşti? Ai uitat când ai venit la închisoare?"

Superliga Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19935393/1/r1.jpg


Excluderea de către Gigi Becali a Anamariei Prodan din ecuaţia transferului lui Dennis Man la Parma are consecinţe majore în planul relaţiilor personale dintre latifundiarul din Pipera şi familia Prodan-Reghecampf. După ce antrenorul l-a acuzat de trădare, Becali a ieşit public cu un mesaj dur, în care-l acuză pe fostul său colaborator că l-a şantajat în vremea în care se afla în închisoare.
 
Evident, Reghecampf s-a poziţionat de partea soţiei sale în conflictul public cu Becali, iar acest detaliu a atras o reacţie dură din partea finanţatorului liderului din Casa Liga 1:
 
"Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că aşa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat şi Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face aşa ceva!
 
Păi, măi Reghe! Tu vorbeşti de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo şi mi-ai cerut să-ţi măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai şantajat atunci profitând de situaţia mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face", a declarat Becali, pentru Fanatik.
 
Aşteptat să semneze cu Craiova şi să devină rivalul lui Gigi Becali, cel căruia, în trecut, i-a adus titluri de campion în Casa Liga 1, Reghecampf a avut o poziţie cât se poate de clară, dezvăluită de Anamaria Prodan: "Laurenţiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot, şi l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată", a declarat impresara, joi, pentru cei de la AS.ro.
 
Relaţia de prietenie dintre familia Prodan-Reghecampf şi Gigi Becali pare că s-a rupt definitiv, mai ales că joi dimineaţă finanţatorul clubului bucureştean a avut un atac sexist la adresa celei care-i reprezintă interesele lui Dennis Man. A declarat că nu va mai discuta niciodată cu Anamaria Pro dan, dar şi că meritele transferului lui Man la Parma îi aparţin vărului său, Giovani Becali. De partea cealaltă, soţia lui Reghecampf l-a numit "om mic" pe Becali, pe care-l acuză că încearcă să-i ia din merite.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele