Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

"Becali să dea repede banii! Valorează trei milioane de euro" Puştiul de la România U21 propus la FCSB

Superliga Publicat pe 18 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19607491/1/rps4985.jpg

Selecţionata U21 a României a remizat cu Danemarca, scor 1-1, în ultima partidă din preliminariile pentru EURO 2021 şi a obţinut astfel calificarea la turneul final de anul viitor.

Mijlocaşul Alexandru Măţan, de la Viitorul, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Adrian Mutu, iar Dumitru Dragomir îi transmite lui Gigi Becali că fotbalistul de 21 de ani ar face faţă fără probleme la FCSB.

Dragomir e convins că Măţan ar aduce un plus echipei roş-albastre, iar ulterior ar putea fi vândut pe o sumă consistentă în străinătate.

Fostul şef al LPF îl evaluează pe Măţan la trei milioane de euro în acest moment.

  • 550.000 de euro valorează mijlocaşul de 1,67 metri, conform Transfermarkt.de
  • 7 - şapte selecţii are Măţan în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol
  • 8 goluri a înscris Măţan la nivel U19, în doar 6 meciuri

„Măţan mi-a plăcut cel mai mult. Îi propun lui Gigi Becali să pună repede banii, să-l cumpere pe Măţan fiindcă în curând va valora foarte mult. Nu ştiu cât e cota acum, dar să-l aducă repede şi ia campionatul cu el…Cred că face vreo două – trei milioane de euro, dar Gigi va scoate uşor profit… Dacă joacă la FCSB, că dacă o face la Viitorul, o să fie tot de două milioane de euro”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, după un penalty acordat de arbitru eronat, pentru un fault în afara careului. şi au avut superioritate numerică din minutul 58, după un cartonaş roşu, de asemenea uşor acordat.

România trebuia să câştige pentru a fi sigură de calificare, dar înfrângerea suferită, tot marţi, de Belgia (locul 2, în grupa a noua), scor 2-3, în Bosnia-Herţegovina, a făcut ca tricolorii să poată ajunge la turneul final şi cu un rezultat de egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele