Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

Becali şi discursul prin care a anunţat un "contract pe viaţă" la FCSB: "E al meu, face doar ce zic eu"

Superliga Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19378620/1/gbe.png
Cu două săptămâni înaintea reluării Ligii 1, Bogdan Vintilă (48 de ani) a primit un nou vot de încredere din partea lui Gigi Becali (61 de ani). Luni, finanţatorul FCSB a anunţat, în stilul propriu brevetat în ultimii ani, că fostul goalkeeper are "contract pe viaţă" la vicecampioana României.
 
În contextul în care actuala înţelegere a lui Vintilă cu FCSB expiră la finalul acestei luni, Becali a simţit nevoia să-şi exprime încrederea în tehnicianul "catapultat" în poziţia de A1 în acest sezon. Cum a câştigat Vintilă încrederea omului care-l plăteşte? Nu prin inovaţii tactice, nu prin inspiraţie la schimbări, ci prin docilitatea din care a dat dovadă: "El nu are nevoie de prelungire, are contract pe toată viaţa lui, cum să-i prelungeşti unui om care are contract toată viaţa lui? N-ai cum. Nu expiră niciodată decât atunci când moare. A murit? Dacă n-a murit, înseamnă că e contractul în vigoare. Doar când moare el, atunci expiră contractul. El n-are voie să plece. 
 
I-a zis duhovnicul <<Asculţi ce zice Becali şi nu ai voie să pleci>>. Şi dacă vrea să plece, n-are voie să plece! Ce zic eu, aia face! N-are voie nici să plece dacă vrea să plece! Eu confirm de şase luni că Bogdan Vintilă e toată viaţa, că o să lucreze, că al meu este şi face doar ce zic eu", a declarat Becali, luni, la Telekom Sport, spulberând practic orice dubiu privind factorul de decizie de la FCSB.
 
Pentru ca relaţia să rămână una bună şi Vintilă să-şi ducă la final "contractul în alb" pe care l-a primit, antrenorul are nevoie să facă o figură frumoasă în play-off şi să aducă titlul aşteptat de Becali. Cu 26 de puncte, patru mai puţine decât CFR, FCSB începe cursa de urmărire chiar în Gruia, în etapa a treia a play-off-ului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele