Ultima oră
Burleanu: "Va fi cel mai atractiv sistem avut de România până acum!" FCSB şi Botoşani, singurele care nu au votat varianta cu 16 echipe Burleanu: "Va fi cel mai atractiv sistem avut de România până acum!" FCSB şi Botoşani, singurele care nu au votat varianta cu 16 echipe
Veste excelentă pentru Conte. Sanchez rămâne trei ani Veste excelentă pentru Conte. Sanchez rămâne trei ani
Campionatul Belgiei revine, LIVE pe posturile Look! Trei meciuri transmise în direct în acest weekend Campionatul Belgiei revine, LIVE pe posturile Look! Trei meciuri transmise în direct în acest weekend
Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!” Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!”
Moştenire grea. Cine poartă tricoul cu numărul 10, la naţionala U-21 Moştenire grea. Cine poartă tricoul cu numărul 10, la naţionala U-21
Performanţă rară. Primul break maxim, după 8 ani, la Campionatul Mondial de Snooker Performanţă rară. Primul break maxim, după 8 ani, la Campionatul Mondial de Snooker

Becali surprinde din nou! De unde cumpără fundaşi: "I-am zis lui MM să caute!"

Liga I Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19421075/1/gb.jpg


Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că acceptă să transfere şi fundaşi străini, dar numai dacă sunt sârbi, bulgari, ciprioţi, greci, ucraineni şi ruşi.
 
"Studiem în România, să vedem români, dar i-am spus lui MM să caute... Mie îmi plac, dacă e să găsească ceva, un grec sau un sârb sau un rus, un cipriot, un bulgar, adică ăştia îmi plac mie mai mult. Străini, da, dar nu din orice ţară", a spus el. 
 
Întrebat dacă acceptă jucători numai din ţări ortodoxe, Becali a răspuns, râzând: "Nu, nu, nu, nu. Că nu vreau, că după aia e discriminare. I-am spus: Mă, Mihai, cauţi aşa: Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru, Ucraina. Din ţările astea, că de aici îmi place mie mai mult fotbalul. Adică sunt mai ieftini poţi să-i iei. Ha, ha, ha, ha."
 
Becali a afirmat că nu va ajunge la nicio înţelegere cu fundaşul sârb Bogdan Planici, care şi-a reziliat unilateral contractul.
 
"Cu Planici ce? Cu Planici a venit astăzi cineva că să terminăm conflictul cu 250.000 de euro. Asta i-am propus atunci. Pun clauză de 250.000 să joci până la final. Dar după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept nicio înţelegere. Să plătească zece milioane cine-l ia, că aşa are clauza. Că a făcut un lucru de mare mizerie", a adăugat patronul FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele