Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Belgia şi-a schimbat planurile de la EURO 2020, din cauza situaţiei COVID-19 din Rusia

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20245171/1/belgia-aviojn.jpg

Belgia şi-a modificat planurile de călătorie pentru ultimul meci din Grupa B a EURO 2020, din cauza situaţiei COVID-19 din Rusia, a anunţat luni Federaţia Belgiană de Fotbal (RBFA).

Măsurile anti-COVID vor fi înăsprite la Sankt Petersburg, unul dintre cele 11 oraşe gazdă ale turneului, în încercarea de a opri o revenire a creşterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, au anunţat, luni, autorităţile din cel de-al doilea oraş ca mărime din Rusia.

În debutul la EURO 2020, Belgia a învins Rusia cu 3-0, dar a sosit la Sankt Petersburg doar cu o zi înainte, iar duminică a revenit la Bruxelles.

După meciul de marţi cu Danemarca, de la Copenhaga, delegaţia Belgiei urma să călătorească la Sankt Petersburg şi să stea trei zile, pentru a pregăti partida cu Finlanda, de luni, 21 iunie.

Astăzi, oficialii belgieni au decis ca echipa să revină acasă, în cantonament la Tubize, la 25 de km sud de Bruxelles, după jocul de la Copenhaga, şi să zboare la Sankt Petersburg cu o zi înaintea duelului cu finlandezii.

''În timpul şederii noastre recente la Sankt Petersburg am trăit experienţa că petrecerea a câtorva zile în străinătate la hotel, într-un mare oraş în timpuri de pandemie şi găsirea unui teren de antrenament devine mult mai complexă şi dificilă decât înainte. Federaţia belgiană a fost forţată să ia această decizie pentru a-şi proteja jucătorii şi staff-ul. Prin urmare, jucătorii se vor antrena la Tubize, într-un mediu mult mai sigur faţă de COVID-19 şi în cele mai bune condiţii posibile. Deoarece Sankt Petersburg va organiza trei meciuri suplimentare, terenul de antrenament de la stadionul Petrovski va suferi mai mult, ceea ce ar putea juca un rol cheie în pregătirea jocului cu Finlanda'', se arată în comunicatul RBFA.

Numărul de infectări este în creştere în Rusia, care a înregistrat, duminică, 14.723 de cazuri noi de coronavirus, inclusiv 7.704 de cazuri la Moscova, de departe cel mai mare focar al epidemiei din ţară, înainte de Sankt Petersburg.

În total, Rusia a înregistrat oficial peste cinci milioane de cazuri de coronavirus, din care 126.430 de decese. Ţara este una dintre cele mai afectate de pandemie, dar campania de vaccinare lansată în decembrie se prelungeşte pe un fond de neîncredere generală în rândul populaţiei. Din decembrie 2020, doar 18 milioane de ruşi, reprezentând aproximativ 12 la sută din populaţie, au primit cel puţin o doză de vaccin covid, conform cifrelor oficiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele