Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Benga, fair-play cu adversarii. ”Îi felicit pe cei de la Mioveni. Au ratat promovarea la mustaţă, n-aş vrea să fiu în pielea lor, cred că e foarte dificil pentru eI”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19449450/1/ben.jpg

CS Mioveni şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 1-1, în returul barajului de menţinere/retrogradare în Casa Liga 1. Partida tur s-a terminat cu 2-0 pentru dâmboviţeni, care astfel rămân în primul eşalon.

La final, Alexandru Benga, fotbalistul Chindei a recunoscut cu multă sportivitate, faptul că adversara de azi a jucat bine şi putea întoarce soarta partidei, dar golul echipei sale, din final de repriză a constituit momentul psihologic.

„Ne bucurăm că am reuşit să rămânem în Liga 1, nu fără emoţii însă. Am tremurat puţin. Îi felicit pe cei de la Mioveni. Au ratat promovarea la mustaţă, n-aş vrea să fiu în pielea lor, cred că e foarte dificil pentru ei. Am fost într-o stare de relaxare probabil, nu am reuşit să ne capacităm 100%. Mioveni e o echipă foarte bună, cel puţin de la mijloc în sus.

A venit golul nostru care lor le-a turnat plumb în picioare şi nouă ne-a ridicat moralul. Acolo a fost momentul psihologic al acestei partide. În noul sezon, sperăm să nu mai trecem prin aceleaşi emoţii. Sperăm să rămânem în prima ligă, pentru că e păcat de condiţiile de la Chindia. Am avut salariile la secundă, ceea ce e ceva incredibil pentru România”, a spus Alexandru Benga, imediat după remiza de la Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt