Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Bergodi, alesul lui Sepsi. Patronul echipei confirmă: "I-am trimis oferta finală!". Reacţi italianului

Superliga Publicat pe 7 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20421228/1/bergodi.jpg


Cristiano Bergodi e la un pas să devină noul antrenor al lui Sepsi OSK. Începute miercuri, negocierile cu patronul Laszlo Dioszegy au avansat rapid, iar italianul a primit, deja, o ofertă finală din partea covăsnenilor, care i-au acceptat câteva dintre dorinţe.

UPDATE 15:10: Cristiano Bergodi a confirmat, la rândul său, negocierile pentru preluarea lui Sepsi OSK, dând impresia ca e convins de proiectul pe care i l-a prezentat Laszlo Dioszegy:
 
"Sunt în negocieri cu cei de la Sepsi. Sunt oameni foarte serioşi, îmi place proiectul lor şi tot ceea ce mi-au prezentat. O să vedem acuma dacă ajungem la un acord şi semnez, oricum îmi e dor de România", a transmis italianul, pentru Fanatik.ro.
 
Dioszegi îl consideră pe tehnicianul italian care le-a mai pregătit în Casa Liga 1 pe FC Naţional, Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova o opţiune foarte bună pentru Sepsi şi a mers pe repede-înainte cu tentativa sa de a-l aduce în Covasna.
 
După ce Boloni şi Gâlcă au refuzat, Dioszegy a acceptat doi dintre oamenii pe care Bergodi îi vrea în staff, iar în orele următoare aşteaptă un răspuns final din partea antrenorului cu care Sepsi vrea să facă pasul spre următorul nivel şi să devină o pretendentă la titlul din Casa Liga 1:
 
"V-am spus că nu avem timp de pierdut. Am studiat bine variantele noastre şi ne-am oprit la Cristiano Bergodi. Este un antrenor foarte bun şi cunoaşte bine Liga 1.
 
I-am acceptat şi pe cei doi oameni în staff pe care dânsul ni i-a cerut, iar apoi i-am trimis oferta noastră finală. Aşteptăm în următoarele ore răspunsul de la Cristiano Bergodi", a confirmat Dioszegy, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele