Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Bergodi şi-a setat obiectivele la Sepsi şi a anunţat cine va face parte din staff-ul său

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20423072/1/berg.jpg

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat vineri, că noul antrenor al echipei din Casa Liga 1 este Cristiano Bergodi.

Bergodi, în vârstă de 56 de ani, şi-a dat acordul pentru un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Italianul a dezvăluit că îşi propune să ajungă cu covăsnenii în play-off şi a dezvăluit că în staff-ul său vor rămâne Robert Ilyeş şi Cornel Cernea.

"Nu a fost greu, ne-am înţeles în două zile. Nu a fost nicio problemă cu contractul, mă bucur că am revenit după un an de zile în România. Eu sunt recunoscător fotbalului românesc pentru că am venit aici prima oară în 2005. Se discută despre staff acum, eu mereu am adus două-trei persoane peste tot.

Vor rămâne în staff Robert Ilyeş şi Cornel Cernea, care cunosc foarte bine echipa. Aşteptările sunt mari la Sepsi, eu zic că trebuie să jucăm bine şi să facem puncte. Obiectivul poate să fie intrarea în playoff, dacă nu intrăm acolo nu ar fi un lucru bun. Sepsi are un grup bun, echipa are potenţial, nu ştiu ce s-a întâmplat în acest an.

Eu cred că echipa are potenţial, acum nu vreau niciun jucător. Până în iarnă avem acest lot şi eu mă declar mulţumit de el, cunosc majoritatea jucătorilor. Mi-am făcut un contract foarte bun, nu am obiectiv intermediar, asta mi se pare o prostie. Un antrenor trebuie evaluat la finalul campionatului, nu după trei luni, asta mi se pare o prostie",
a spus Bergodi, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele