Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de dublu mixt

Sporturi Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20163666/1/bernadette-szocs.jpg

Federaţia Română de Tenis de Masă a anunţat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo a sportivilor Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, în proba de dublu mixt.

Federaţia Internaţională de Tenis de Masă a confirmat joi, prezenţa perechii de dublu mixt la Tokyo, dublul mixt din România fiind unul dintre cele 16 dubluri din lume care va participa în această proba olimpică.

Astfel, FRTM are sportivi prezenţi în patru probe olimpice, din cinci posibile.

  • Bernadette Szocs şi Eliza Samara vor juca în proba de simplu feminin.
  • Ovidiu Ionescu, în proba de simplu masculin, în urma calificării obţinute la turneul preolimpic european.
  • Echipa naţională feminină, formată din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu, calificată în urma turneului preolimpic european.
  • Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, la dublu mixt.

Preşedintele FRTM, Cristinel Romanescu, a oferit o primă reacţie, după ce delegaţia olimpica s-a mărit cu perechea de dublu mixt: ”Prima parte a promisiunii olimpice am îndeplinit-o. Tenisul de masă a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo echipa feminină formata din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro şi Irina Ciobanu, antrenor Viorel Filimon, două sportive din două posibile în proba de simplu, Eliza si Bernadette, dublul mixt Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu şi Ovidiu Ionescu la simplu masculin, antrenor Andrei Filimon.

Sunt mândru că performanţa este cuvântul de ordine în FRTM si mă plec în faţa sportivilor si antrenorilor care sunt cei mai buni ambasadori ai Romaniei, într-o lume a sportului fără graniţe, în care spiritul olimpic te-ndeamnă să fii cel mai bun! Ne aşteaptă o mare provocare, o medalie olimpica la Tokyo este visul nostru declarat, strângem toţi rândurile si vom fi o echipă până la capăt!”.

Amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele