Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Beşiktaş e interesată de Alexandru Maxim

Stranieri Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19881592/1/alexandru-maxim.jpg

Alexandru Maxim (30 de ani) are şanse mari să plece de la Gaziantep, după ce Marius Şumudică şi-a făcut bagajele. Mijlocaşul român are parte de un sezon fantastic la Gaziantep, motiv pentru care a atras atenţia mai multor cluburi, printre care şi Beşiktaş!

Jurnaliştii turci scriu că fosta echipă a lui Daniel Pancu caută neapărat un înlocuitor pentru Adem Ljajic şi au, printre mai multe, variante, şi numele lui Alex Maxim. Relaţia pe care o crease Marius Şumudică la Gaziantep, cu jucătorii, se pare că a lăsat urme. Maxim a declarat, la scurt timp după ce antrenorul a reziliat cu tucii, că îi pare rău pentru cele întâmplate şi că abia aşteaptă să lucreze din nou cu acesta.

Abia am aflat şi eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aştept să mă văd mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă aşteptam la lucrul ăsta acum. Aveam o relaţie excelentă cu Şumudică şi cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rau pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Şumudică şi sper ca asta să se întâmple cât mai curând”, a declarat Alexandru Maxim, conform Sport.ro.

Alexandru Maxim a jucat 16 meciuri pentru Gaziantep în acest sezon şi a reuşit 9 goluri. Cota lui de piaţă e de peste 2.5 milioane de euro, motiv pentru care Beşiktaş se vede nevoită să scoată milioane bune din buzunar, pentru a-l lua de la Gaziantep, dacă decide că va merge pe mâna românului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele