Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

Beşiktaş, gata să plătească 3 milioane de euro pentru un român de naţională

Stranieri Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20252695/1/besiktas.jpg

Alexandru Maxim (30 de ani) pare că se află din nou în faţa unui transfer foarte important al carierei. Mijlocaşul naţionalei României este pregătit de un salt mare, după o prestaţie lăudabilă în ultima perioadă, în tricoul celor de la Gaziantep.

Presa din Turcia aduce în discuţie faptul că Beşiktaţ insistă pentru Maxim, fiind dispusă să ofere şi o sumă importantă de bani pentru el. Conform olaymedia.com.tr, turcii de la Gaziantep cer nu mai puţin de 3 milioane de euro pentru Alexandru Maxim, iar Beşiktaş ar fi pregătită să plătească această sumă, pe care nu o consideră deloc una mare.

Alexandru Maxim a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Turcia în acest sezon, în mod evident. A marcat de 16 ori în 41 de meciuri şi a oferit şi trei pase de gol. Mai mult, el se află la cel mai bun sezon din carieră, după plecarea din România, de la Pandurii, în urmă cu mai bine de opt ani.

Antrenorul celor de la Beşiktaş, Sergen Yalcin, chiar l-a întrebat pe Marius Şumudică despre decarul român.

Îl urmăreşte pe Maxim de mai mult timp şi l-a întrebat pe Marius Şumudică unde a descoperit un asemenea jucător.

Sergen, care tocmai şi-a prelungit contractul cu Beşiktaş, a cerut acum transferul decarului român deoarece nu este mulţumit de evoluţiile lui Adem Ljajic şi Mensah”, au scris jurnaliştii de la Aksam. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele