Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Beşiktaş – Goztepe, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. „Vulturii” vor să facă uitat sezonul execrabil şi să câştige ultimul meci al anului în faţa propriilor fani

Superlig Publicat pe 23 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20519287/1/besiktas.jpg
Beşiktaş este alături de Galatasaray una dintre marile dezamăgiri ale fotbalului din Turcia. „Vulturii” au un sezon submediocru şi riscă să nu-şi poată apăra titlul câştigat sezonul trecut. Asta după ce în Liga Campionilor s-au făcut de râs şi nu au reuşit să câştige nici măcar un punct.
 
Joi, campioana en-titre mai poate face uitat acest început de sezon slab, dacă va învinge pe Goztepe, o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.
 
Beşiktaş vine după remiza din runda trecută pe terenul „duşmanului de moarte”, Fenerbahce. „Vulturii” au 25 de puncte şi se află abia pe poziţia a noua, la 20 de puncte în urma liderului Trabzonspor. De cealaltă parte, Goztepe are abia 14 puncte şi se află pe locul 18, loc retrogradabil.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele