Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Bianca Andreescu, infectată cu noul coronavirus! "Din păcate, nu voi juca la Madrid"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20140532/1/bianca-andreescu.jpg

Canadianca de origine română Bianca Andreescu (locul 6 WTA) a fost testată pozitiv la COVID-19 şi va rata participarea la turneul de la Madrid, care va debuta pe 29 aprilie.

Este un nou impediment în evoluţia Biancăi Andreescu, care a abandonat în finala turneului de la Miami, pe 3 aprilie, împotriva australiencei Ashleigh Barty, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Campioană la US Open în 2019, Bianca Andreescu (20 de ani) a avut o perioadă de absenţă de 15 luni din circuitul WTA, din cauza unei accidentări la genunchi.

“După două teste negative înaintea zborului meu spre Madrid, am fost testată pozitiv la COVID-19, din păcate, la sosirea mea, aşa că nu voi putea participa la Openul de la Madrid. Mă simt bine, mă odihnesc şi urmez în continuare protocoalele sanitare şi recomandările privind siguranţa. Sunt nerăbdătoare să revin pe teren cât mai repede”, a scris Bianca Andreescu pe Twitter.

Turneul pe zgură de la Madrid, patronat de către Ion Ţiriac, este organizat în perioada 29 aprilie – 8 mai. Simona Halep (locul 3 mondial) este una dintre favorite la câştigarea trofeului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele