Ultima oră
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori
În Italia, ca la FCSB: 14 cazuri de COVID-19 la Genoa! În Italia, ca la FCSB: 14 cazuri de COVID-19 la Genoa!

Bic, după golul care îi betonează rămânerea în Casa Liga 1 Chindiei. ”La meciurile astea cred că se echilibrează valorile dar cred că astăzi s-a văzut puţin diferenţa”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19446224/1/bic.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat la Ploieşti, în faţa celor de la CS Mioveni, cu scorul de 2-0, partida tur din cadrul barajului de menţinere/promovare în Casa Liga 1. Formaţia lui Emil Săndoi a dominat în mare parte jocul, arătând diferenţa clară dintre cele două eşaloane.

Ddeschiderea de scor a venit rapid, prin Ovidiu Bic, care a fost pe fază, la o respingere eronată a celor din Mioveni, la o minge centrată de Yameogo. La final, acesta a declarat:

”La meciurile astea cred că se echilibrează valorile dar cred că astăzi s-a văzut puţin diferenţa, am fost mai concentraţi şi am reuşit să marcăm două goluri, apoi am controlat jocul. Am primit o şansă până la urmă şi trebuia să fim motivaţi, cum am fost astăzi, pentru că am primit o şansă bună de a rămâne în prima ligă”

Nu ştiu dacă a fost o chestie corectă dar pe noi ne-a ajutat până la urmă şi suntem  fericiţi că am câştigat şi trebuie să mergem la Mioveni şi să tratăm jocul foarte serios pentru că nu e jucată salvarea” a declarat Bic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri