Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Biles, medalie de bronz în finală la bârnă, la JO

JO 2020 Publicat pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20336538/1/simone-biles1.png

Gimnasta americană Simone Biles a obţinut, marţi, medalia de bronz în finală la bârnă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Singura reprezentantă a României, Larisa Iordache, s-a retras din finală, după ce a resimţit dureri la gleznă în timpul încălzirii. Aurul a revenit chinezoaicei Guan.

Simone Biles a concurat în singura finală individuală la JO de la Tokyo, după ce s-a retras din celelalte în care era calificată - individual-compus, plus cele de la sol, sărituri şi paralele. Din finala pe echipe s-a retras după proba de sărituri, invocând un blocaj mental.

La rândul său, Larisa Iordache, notată cu 14.133 în calificări, a fost nevoită să facă pauză câteva zile, după ce a suferit o entorsă la metatarsienele piciorului stâng la aterizarea de la sărituri. A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor şi a transmis într-un mesaj că durerile au fost peste limita sa de suportabilitate.

Medaliile în finala la bârnă au revenit, în ordine, sportivelor Chenchen Guan (China, 14.633), Xijing Tang (China, 14.233) şi Simone Biles (SUA, 14.000).

Larisa Iordache a fost singura reprezentantă a României într-o finală individuală, după ce Marian Drăgulescu a ratat calificarea la sărituri, iar Maria Holbură nu a trecut de calificări în nicio probă.

De asemenea, România nu a mai aliniat echipă feminină de la JO din 2012, când a cucerit bronzul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele