Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Billie Jean King Cup | România - Italia 1-3. Mihaela Buzărnescu, învinsă de Elisabetta Cocciaretto. Am retrogradat din Grupa Mondială, fără jucătoarele importante

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20121956/5/buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, de Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), în al patrulea meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca din play-off-ul Billie Jean King Cup, astfel că România a pierdut confruntarea cu Italia, scorul general devenind 1-3. Toate meciurile au fost transmise în direct pe Look Sport+.

Buzărnescu a pierdut meciul cu Cocciaretto cu scorul de 5-7, 6-7 (5), în două ore şi 42 de minute.

Tot azi, Elena Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a învins-o, scor 1-6, 6-3, 6-4, pe Jasmine Paolini, numărul 104 mondial.

Federaţia Română de Tenis a anunţat că s-a luat decizia ca meciul de dublu să nu se mai dispute.

Ca urmare a succesului de la Cluj-Napoca, Italia va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. România va juca în Grupa I a Zonei Euro-Africane din Billie Jean King Cup.


Meci Cocciaretto, meci Italia! La finalul încă unui meci maraton, Elisabetta Cocciaretto aduce victoria decisivă echipei sale.

Setul secund se va decide la tie-break. Partida este una de luptă, trecând 2 ore şi 33 de minute de la start

UPDATE 19:09: BREAK Cocciaretto! Italianca reuşeşte să profite de erorile lui Buzărnescu şi îşi recuperează serva pierdută în game-ul anterior. Este 3-3.

UPDATE 19:03: BREAK Buzărnescu! Mihaela face un game excelent pe serviciul adversarei, care comite o serie de erori neforţate.

Mihaela Buzărnescu a cerut time-out medical, din fericire a putut continua.


UPDATE 18:36: SET Cocciaretto! Miki pierde serviciul după ce a avut 30-0, iar Italia câştigă setul.

UPDATE 18:19: BREAK Buzărnescu! Încă un game oscilant, dar care se termină bine pentru Miki, ce reuşeşte să recupereze pe serviciul advers.

UPDATE: 18:14: BREAK Cocciaretto! Jucătoarea noastră repetă greşelile din partia de vineri, iar adversara profită la maxim.

UPDATE 18:08: BREAK Buzărnescu! Miki are nervii de oţel şi recuperează handicapul din game-ul anterior.

UPDATE 18:05: BREAK Cocciaretto! La capătul unui advărat game maraton, care a durat aproape 20 de minute, italianca reuşeşte să se impună.

UPDATE 17:50: BREAK Buzărnescu! La finalul unui game de mare luptă, Miki reuşeşte să recupereze pe serviciul adversarei.

UPDATE 17:33: BREAK Cocciaretto! Italianca duce la bun sfârşit un game extrem de lung pe serviciul lui Miki

  • A început partida dintre Mihaela Buzărnescu şi Elisabetta Cociaretto.

Elena Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a învins-o, sâmbătă, scor 1-6, 6-3, 6-4, pe Jasmine Paolini, numărul 104 mondial, în al treilea meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca din play-off-ul Billie Jean King Cup. Scorul general al confruntării este 1-2.

Al patrulea meci le va avea ca protagoniste pe Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), iar în al cincilea ar urma să se confrunte echipele Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse şi Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.


MECI GABI RUSE! România revine în meci, graţie unei performanţe extraordinare a jucătoarei de 23 de ani.

UPDATE 16:27: BREAK Paolini! Italianca se concentrează bine şi se menţine în meci, dar Gabi mai are două şanse de a închide meciul.

UPDATE 16:24: BREAK RUSE! Gabi îi ia din nou serviciul lui Paolini şi va servi pentru meci!

UPDATE 16:14: BREAK Paolini! Jasmine are o tresărire de orgoliu şi câştigă pe serviciul lui Gabi la 0.

UPDATE: 16:11: BREAK RUSE! Românca nu face greşeli şi returnează perfect, în faţa lui Paolini, care pare ieşită din ritm.

UPDATE 15:57: BREAK Ruse! Gabi face un joc extrem de solid şi îi ia serviciul adversarei.

--------------------------

UPDATE 15:44: Set Ruse! A patra minge de a încheia actul secund este convertită cu succes! Partida se va decide în decisiv.

UPDATE 15:33: BREAK Paolini! Ruse are două mingi de set pe care nu le converteşte, iar italianca revine în set.

UPDATE 15:26: BREAK Ruse! Jucătoarea noastră defilează pe teren, în faţa unei adversare care comite greşei în lanţ.

UPDATE 15:16: BREAK Ruse! Pentru prima dată Gabi câştigă pe serva adversarei, care a şi făcut o dublă greşeală.

-------------------------------

UPDATE 14:55: SET Paolini! Serviciul jucătoarei din Italia este foarte bun şi astfel câştigă un set pe care l-a dominat cap-coadă.

UPDATE 14:52: BREAK Paolini! Loveşte foarte puternic, iar Gabi Ruse nu este capabilă să dea o replică solidă şi comite foarte multe erori neforţate.

UPDATE 14:33: BREAK Paolini! Italianca stă foarte bine în teren şi îşi impune jocul agresiv.

----------------------------------

Echipa feminină de tenis a României este condusă cu 2-0 de Italia, în play-off-ul Grupei Mondiale a competiţiei Billie Jean King Cup (fostă Fed Cup), la Cluj-Napoca. În direct pe Look Sport+, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu au pierdut vineri, iar şansele 'tricolorelor' sunt minime. Pentru a trece de italience avem nevoie de victorie în fiecare meci de sâmbătă.

Monica Niculescu a operat schimbări de ultim moment în garnitura de ce va intra în teren pe hard-ul din Sala Polivalentă în ziua decisivă. Gabi Ruse caută prima victorie în fosta FED Cup în faţa lui Jasmine Paolini.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, la US Open, în 2019, iar jucătorea noastră a avut câştig de cauză. De menţionat este faptul că s-a jucat pe hard, lucru care ar putea aduce un avantaj pentru meciul de sâmbătă.

Sâmbătă, primul meci de la ora 14.00, pe Look Sport+:

Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) - Mihaela Buzărnescu (137 WTA)

Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse - Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele