Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Bogdan Andone anunţă motivele prestaţiilor slabe ale lui Alibec de la Astra. ”Din păcate trece printr-o perioadă tulbure”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19465684/1/and.jpg

Universitatea Craiova şi-a revenit după înfrângerea umilitoare de la Tbilisi, unde a fost eliminată încă din primul tur preliminar al UEFA Europa League de Lokomotiv. Azi, echipa pregătită de Bergodi s-a impus fără probleme în meciul cu Astra, scor 2-0.

Bogdan Andone a fost mulţumit de jocul prestat de elevii săi şi consideră că se putea obţine mai mult din acest meci, dar ghinionul din startul primei reprize i-a privat pe elevii săi de gol, iar apoi a urmat o eroare de arbitraj, care a rupt echilibrul partidei.

“Am avut şi noi situaţii bune la 0-0. Până în minutul 20 cred că nici n-au intrat în careu. Apoi o neatenţie, am înţeles că a fost şi un ofsaid destul de mare la golul lui Koljic. Două faze delicate şi dubioase au decis jocul. Primul gol ofsaid, iar al doilea un presupus henţ care nu a fost. Nu aceasta este valoarea echipei, după perioada de pregătire vom arăta mult mai bine.”, a spus antrenorul giurgiuvenilor, imediat după meci.

Andone crede că Denis Alibec ar trebui să plece, deoarece nu se mai regăseşte la Astra. “Şi-ar dori să plece, nu e concentrat la meci, nu e concentrat la antrenament. E jucător important, e jucător de echipa naţională, e normal să îi acorzi încredere, el oricând poate avea o execuţie care poate să decidă un meci. Din păcate trece printr-o perioadă tulbure.”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri