Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Bogdan Andone, pe ideea lui Gabi Tamaş. ”Importante sunt punctele, nu spectacolul”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20141914/1/bogdan-andone.jpg

FC Voluntari obţine un succes important în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în faţa celor de la Viitorul Constanţa, o altă formaţie aflată în mare suferinţă.

Antrenorul ilfovenilor, Bogdan Andone a reiterat discursul lui Gabi Tamaş, care a declarat că în acest moment pentru echipă nu mai contează spectacolul sau fotbalul propriu-zis, ci acumularea de puncte care să asigure salvarea de la retrogradate.

Importante sunt punctele, nu spectacolul sau câte goluri marchezi. E o presiune imensă, sunt meciuri puţine, puncte foarte importante. Viitorul are o filosofie de joc, de ani de zile, cu posesie prelungită, noi avem şi noi armele noastre, încercăm să fim organizaţi şi să câştigăm jocurile.

Am văzut duelul dintre Tsoumou şi Tamaş, nici arbitrul n-a vrut niciun moment să dea penalty. Nici nu a fost, din ce am văzut eu pe bancă”, a declarat Bogdan Andone, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele