Ultima oră
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

Bogdan Lobonţ a fost ofertat de o echipă din Casa Liga 1. Răspunsul fostului portar al echipei naţionale

Liga I Publicat de Daian Cutu pe joi, 11:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20105325/1/lob.jpg

Bogdan Lobonţ (43 de ani) a fost aproape să preia Universitatea Craiova. Fostul portar al celor de la AS Roma a fost curtat de olteni, dar a declinat oferta. Anunţul a fost făcut de Victor Piţurcă.

Poreclit ”Pisica”, fostul portar s-a retras din activitate în 2018 şi a decis să se apuce de antrenorat. În scurta carieră pe banca tehnică a pregătit Universitatea Cluj şi a fost secund în mandatul lui Cosmin Contra la echipa naţională.

”Eu îi prevedeam un viitor mare ca antrenor. Am vrut să îl iau cu mine la Craiova şi nu a venit”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

În prezent, Lobont lucrează ca scouter pentru cei de la AS Roma, club pentru care a evoluat 9 ani ca portar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele