BOGDAN MARA LE RĂSPUNDE CONTESTATARILOR. „TREBUIA SĂ BATEM 5-0 CA SĂ-I MULȚUMIM PE UNII” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

BOGDAN MARA LE RĂSPUNDE CONTESTATARILOR. „TREBUIA SĂ BATEM 5-0 CA SĂ-I MULȚUMIM PE UNII”

CFR Cluj s-a impus greu în Franța, 1-0 cu Rennes, în fața unei echipe care a jucat o bună perioadă cu doi jucători eliminați și a ratat și un penalty. Doirectorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a admis că echipa sa a făcut o repriză secundă mediocră, dar a insistat asupra ideii că formația antrenată de Dan Petrescu a reușit un rezultat mare. Mara a avut și un mesaj pentru contestatarii CFR_ului.

„Cred că trebuia să batem 5-0 ca să fie toată lumea mulțumită. Sigur, mă refer la unii. Recunoaștem că am avut o repriză slabă, dar a fost o victorie muncită, extrem de importantă pentru România. Dan Petrescu era supărat-bucuros. După al doilea roșu a intervenit, într-adevăr, o relaxare. O victorie pe terenul unei echipe care a dat 25 de milioane de euro pe Raphinha, o echipă dintr-un campionat mare. În prima echipă am avut 3-4 ocazii mari să închidem meciul, dar n-am reușit. Dar, până la urmă, în ultimele două meciuri avem două victorii foarte importante”, a spus Mara, în direct la LOOK PLUS, în studioul UEFA Europa League.

Oficialul clujenilor a vorbit și despre Lacina Traore, un fotbalist care evoluează din ce în ce mai bine. „Traore a jucat foarte bine, a scos și acel roșu, e un jucător important care va crește și mai mult dacă va rămâne la noi”, a adăugat Mara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine