Ultima oră
ACUM: Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Plus. Bară Mihaiu! ACUM: Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Plus. Bară Mihaiu!
Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League
VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!" VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!"
Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani
Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei
Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei! Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei!

BOGDAN MARA PROMITE CĂ CFR CLUJ VA AVEA ATITUDINE PE „OLIMPICO”. CE CREDE CĂ LE-AR MAI TREBUI CLUJENILOR CA SĂ OBŢINĂ UN REZULTAT POZITIV CU LAZIO

Europa League Publicat pe 28 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19232028/1/bogdan-mara.jpg

CFR Cluj se poate califica în această seară în primăvara europeană. Cu un rezultat de egalitate pe „Olimpico”, ardelenii ar trece de faza grupelor Europa League. Directorul sportiv Bogdan Mara atrage însă atenţia că meciul este unul extrem de dificil.

„Ne dorim din tot sufletul să facem un meci mare, să obţinem punct sau puncte. Asta deşi suntem conştienţi că vom avea un meci extrem de dificil, împotriva unei rivale care îşi joacă ultima şansă de a rămâne în cursa calificării. Ei vor juca pe teren propriu, o să aibă în spate fanii lor, care se ştie că sunt fanatici şi îi vor susţine pe toată durata meciului. Ei vin şi după înfrângerea pe care le-am administrat-o la Cluj şi sunt convins că vor trimite în teren cea mai garnitură”, a declarat Mara pentru Look Plus.

Oficialul clujenilor consideră că CFR are nevoie de şansă, mai presus de orice, pentru a obţine un rezultat pozitiv. „Nu ne va fi uşor, cred că avem nevoie de foarte, foarte multe ingrediente, pe lângă ceea ce Dan va pregăti. Dan va pregăti meciul foarte bine şi le va spune băieţilor tot ce trebuie să ştie din punct de vedere tehnico- tactic. Sunt convins că băieţii vor avea atitudine şi determinare, dar cred că avem nevoie şi de mai mult. Avem nevoie şi de puţin noroc, de puţină şansă, ca să obţinem un rezultat mare. Dar de fiecare dată am pornit cu a doua şansă şi am reuşit rezultate frumoase. Ne dorim şi acum să facem acelaşi lucru. Ne dorim ca mâine să obţinem măcar un punct ca să fim deja calificaţi. Vom lupta, vom face tot ce stă în putinţa noastră ca să obţinem acest punct. Şi în rest nu rămâne decât să avem şansă”, a mai afirmat Mara.

Deşi antrenorul lazialilor, Simome Inzaghi, a anunţat că va menaja câţiva titulari, Bogdan Mara este convins că italienii nu vor opera prea multe schimbări.

„Lazio are un lot foarte puternic, foarte valoros, chiar dacă nu e un jucător şi intră altul în locul lui. Sunt la fel de valoroşi, nu ne culcăm pe o ureche, pentru că eu sunt convins că vor trata meciul foarte serios. Nu cred că vor fi multe schimbări, pentru că e ultima lor şansă în Europa şi îşi doresc să rămână la ultimul meci cu şanse de calificare”, a punctat Mara.

Meciul dintre Lazio şi CFR Cluj este programat joi seara, de la ora 22.00 şi va fi transmis în direct de Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele