Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Bogdan Rusu iese la atac: ”Suntem 24 de jucători, iar la supermarket sunt 200 unul lângă altul. Păi nu am stat două luni în casă? De ce să mai stăm alte două săptămâni izolaţi?”

Liga II Publicat pe 9 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19356980/1/dunarea-calarasi.jpg

Bogdan Rusu (30 de ani), atacantul echipei Dunărea Călăraşi (Liga 2), s-a declarat nemulţumit de deciziile luate de statul român, cu privire la relaurea antrenamentelor în cazul sportivilor. Nu acceptă să stea în cantonament atât de mult timp.

Rusu e de părere că cele două luni în care a stat izolat sunt suficiente, iar fotbaliştii pot să se antreneze şi fără să stea închişi alte două săptămâni. ”Nu ştiu ce se va întâmpla, depinde ce vor spune cei din conducerea ţării. Mie mi se pare puţin absurd ceea ce zic. Chiar văzusem o declaraţie a lui Tănase când a spus că pe noi, jucătorii, nu ne lasă să ne antrenăm, deşi suntem 24 de jucători iar la supermarket sunt 200 unul lângă altul.

Păi nu am stat două luni în casă? De ce să mai stăm alte două săptămâni izolaţi? E destul de greu de spus, pentru că unele echipe cer îngheţarea campionatului, altele nu-s de acord cu play-off-ul, play-out-ul, pentru că li se înjumătăţesc punctele. Cât priveşte îngheţarea campionatului, echipele care sunt aproape de locurile 2 sau 3 şi păstrează încă şanse, nu sunt nici ele de acord.

Acum nu ştiu, depinde ce se va decide. Am înţeles că pe 10 mai va fi iar o videoconferinţă şi se va decide ce se va întâmpla pe viitor”, a declarat Rusu, într-un intervu acordat site-ului clubului.

Situaţia celor de la Dunărea Călăraşi este destul de complicată. Echipa ”profesorului” Cristian Pustai e la retrogradare în Liga 2, pe locul 12 cu 31 de puncte, la 9 puncte de zona roşie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele