Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Bogdan Stancu aproape de un transfer spectaculos. Atacantul poate fi antrenat de un român într-un campionat important al Europei

Stranieri Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19326483/1/stancu.jpg

Atacantul Bogdan Stancu (32 de ani) ar putea prinde un transfer bun în această vară, potrivit jurnaliştilor din Belgia. Românul este dorit de gruparea Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni (67 de ani). Mutarea are şanse mari de reuşită dacă nu se ajunge la un consens cu vârful Dieumerci Mbokani (34 de ani) cu privire la prelungirea contractuală.

Boloni s-a reorientat şi a conturat o listă cu mai mulţi atacanţi, iar Stancu ar fi unul dintre aceştia, notează voetbalnieuws.be. Interesul pentru atacant a venit pe fondul unui sezon foarte bun în Turcia, la Genclerbirligi Ankara, unde a marrcat 12 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 17 partide. Datorită acestor statistici bune, transfermarkt.com îi oferă lui Bogdan Stancu o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

Mai mult, contractul fostului atacant de la FCSB cu gruparea din Turcia se încheie în vară, astfel că trecerea la Antwerp s-ar putea face gratis.

Boloni, într-un top select

Ladislau Boloni a fost inclus de Gazzetta dello Sport într-un top select, al antrenorilor care i-au descoperit pe cei mai buni jucători ai lumii. Antrenorul român l-a promovat, pe vremea în care era la Sporting Lisabona, pe Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Pe listă se mai regăsesc antrenorii Frank Rijkaard ( l-a promovat pe Leo Messi la FC Barcelona), Vagner Mancini (Neymar; Santos), Claude Puel (Eden Hazard; Lille), Leonardo Jardim  (Kylian Mbappe; AS Monaco), Vujadin Boskov (Francesco Totti; AS Roma), Stjepan Deverici (Luka Modrici; Zrinjski Mostar), Martin Lasarte (Antoine Griezmann; Real Sociedad).

E suficient să ne gândim la un caz limită. Domnul Lászlo Bölöni, antrenorul român de la Antwerp. Nu a avut o carieră chiar splendidă, cu un an ca selecţioner şi apoi cu diferite experienţe în jurul lumii. Dar, într-un caz, e cert că a fost la locul potrivit la momentul potrivit.

În sezonul 2002-2003, aflat pe banca lui Sporting, Bölöni a trimis pe teren la un meci de Champions League cu Inter un băiat despre care se spuneau lucruri frumoase. Un anumit Cristiano Ronaldo. Iar restul e poveste", notează Gazzetta dello Sport, despre Ladislau Boloni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele