Ultima oră
Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa
Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!” Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!”
Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB
Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea” Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea”
Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO

Bogdan Vintilă nu capitulează, deşi FCSB nu are victorie de la restartul Casa Liga 1. ”Sunt dezamăgit, jucătorii au muncit mult, au avut meciul în mână şi l-au pierdut”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19406360/1/vintila.jpg

Ultima partidă a turului play-out-ului a adus şi risipirea oricărei urme de speranţe pentru FCSB, după eşecul cu 3-2, contra celor de la Astra Giurgiu. Deşi au condus cu 2-0, trupa lui Vintilă a fost o umbră în repriza a doua şi a cedat în faţa unei echipe care nu a pus multe probleme şi a jucat mai mult din inerţie.

Bogdan Vintilă nu a declarat nimic legat de o posibilă plecare, deşi echipa nu a câştigat niciun meci de la restartul campionatului, iar singurul succes a fost înregistrat în cupă, contra celor de la Dinamo.

Am făcut greşeli elementare, nu am luat decizii când a trebuit. Jucătorii nu şi-au asumat să tragă la poartă. Sunt dezamăgit, jucătorii au muncit mult, au avut meciul în mână şi l-au pierdut. Toată lumea este vinovată de această înfrângere.

Este păcat, eram într-un moment bun, nici victoria cu Dinamo nu ne-a căzut foarte bine, ne-am dat puţin entuziasm şi nu am mai fost atât de concentraţi la această partidă. Mă aşteptam să rezolvăm meciul cu primul '11'. Plătim tribut lipsei de personalitate din faţa porţii şi deciziilor greşite din faza de apărare.

Este greu să recuperăm distanţa dacă vom juca în continuare aşa. Putem pierde chiar şi locul de cupă europeană, trebuie să ne trezim. Trebuie să arătăm că suntem echipă de fruntea clasamentului”, a declarat Bogdan Vintilă, după fluierul de final.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele