Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Boloni a introdus sistemul ”paleolitic” la Panathinaikos. Antrenorul e critica dur în presa din Grecia

Stranieri Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20028193/1/boloni-panathinaikos-atena02.jpg

Ladislau Boloni a reuşit să salveze Panathinaikos de la retrogradare. A dus-o de pe ultimele locuri în play-off, dar presa elenă îl critică în termeni duri, pe motiv că sistemul de joc este unul învechit. Boloni este acuzat că i-a transformat pe atacanţi în mijlocaşi, iar pe mijlocşi în fundaşi.

E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Boloni prin rezultate şi cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulţumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie.

A transformat atacanţii în mijlocaşi, mijlocaşii în fundaşi, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern – City”, se arată în presa din Grecia.

Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa lui Ionuţ Nedelcearu, AEK Atena, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Greciei. Tot în prima ligă elenă, Cristian Ganea a înscris un gol pentru Aris Salonic.

La partida Panathinaikos – AEK, Nedelcearu a fost integralist la oaspeţi. Au marcat Velez ’58 pentru Panathinaikos şi Garcia ’73 pentru AEK.

La meciul Aris Salonic – Atromitos, scor 3-0, Cristian Ganea a înscris în minutul 23. Celelalte goluri au fost marcate de Sasha ’65 şi Silva ‘80. Ganea a jucat pe toată durata partidei.

Aris ocupă locul doi în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Atromitos este pe opt (26 de puncte). Panathinaikos se află pe poziţia a cincea (42 de puncte), iar AEK este pe 4 (45 de puncte).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele