Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

Boloni, cuvinte mari despre Mbappe: ”Nu e noul Cristiano Ronaldo, dar va cuceri şi el câteva Baloane de Aur”

PSG Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20256873/1/mbappe-1.jpg

Kylian Mbappe este viitorul ”Balon de Aur” în percepţia multora, iar în această categorie se încadrează şi antrenorul Ladislau Boloni. Omul care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo este convins că francezul va fi, peste câţiva ani, nu foarte târziu, cel mai bun fotbalist din lume. Deşi sunt mulţi tineri care promit, Boloni pe Mbappe îl vede cel mai promiţător.

Mbappe nu e noul Cristiano Ronaldo, dar va cuceri şi el câteva Baloane de Aur în anii care vin. Dar nu cred că va mai exista un alt Cristiano Ronaldo.

Ţin minte că au venit părinţii lui Varane şi m-au întrebat cu timiditate dacă fiul lor are şanse să devină fotbalist bun! Iar el este acum printre cei mai mari din istoria fundaşilor francezi, alături de Desailly, Bossis, Trésor ...

Când l-a luat Real Madrid, m-a sunat Jose Mourinho ca să mă întrebe despre el, aşa cum mă sunase şi când eram la Rennes despre Petr Cech. La Lens a fost ca apărător ceea ce Cristiano Ronaldo reprezenta ca atacant. Un jucător puternic, cu o privire care atrage fetele”, a spus Boloni.

Francezul Kylian Mbappe este marea vedetă a fotbalului din Hexagon şi oficialii speră că el va rămâne la PSG, în ciuda insistenţelor de la Real Madrid.

Însă declaraţiile lui lasă semne de îndoială, cu un an înainte de expirarea contractului.

"Trebuie să iau decizia corectă, care este dificilă, şi să-mi dau toate şansele să mă decid. Sunt într-un loc în care îmi place, unde mă simt bine. Dar acesta este cel mai bun loc pentru mine? Nu am încă răspunsul. [...] Dar PSG înţelege cererea mea. Probabil şi pentru că ştie că nu voi face vreo nebunie. A fi un jucător grozav trebuie dovedit şi în afara terenului, unde trebuie să ştii cum să faci lucrurile cu clasă" , a declarat Mbappe.

Nasser Al-Khelaifi (47 de ani), preşedintele parizienilor, a afirmat că Mbappe nu e de vânzare.  Poate şi în febra declaraţiei, conducătorul a spus, chiar, că nu îl va vinde vreodată pe Kylian Mbappe şi că acesta va rămâne pentru totdeauna la PSG.

Aceeaşi mişcare care seamănă cu situaţia lui Leo Messi la Barcelona, care are şanse infime să mai plece de la gruparea catalană, deşi zvonurile erau destul de intense în ultima perioadă, cum să va semna cu alt club.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele