Ultima oră
Emoţii pentru fanii Milanului. Ce se întâmplă cu Leo Duarte înainte de reluarea campionatului Emoţii pentru fanii Milanului. Ce se întâmplă cu Leo Duarte înainte de reluarea campionatului
Vestea care l-a dărâmat până şi pe durul Gattuso. Motivul pentru care a plecat cu ochii în lacrimi din cantonamentul lui Napoli Vestea care l-a dărâmat până şi pe durul Gattuso. Motivul pentru care a plecat cu ochii în lacrimi din cantonamentul lui Napoli
Dinamo - Rapid, primul meci după pandemie. Când şi unde va avea loc 
Dinamo - Rapid, primul meci după pandemie. Când şi unde va avea loc
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie” Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie”
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist

BOLONI PARIAZĂ PE CFR ÎN MECIUL CU RENNES. „CRED ÎN CFR-UL LUI DAN PETRESCU”

Video Publicat pe 24 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231830/1/boloni.jpg

Fost antrenor al francezilor de la Rennes, Ladislau Boloni, crede că CFR poate obţine un rezultat pozitiv în deplasarea de la Rennes. Boloni, care a antrenat pe Rennes între 2003 şi 2006, şi-a adus aminte că a pierdut cu echipa sa în Giuleşti, în fosta Cupa UEFA.

„Rennes este un oraş care iubeşte fotbalul, un club foarte bine organizat care vrea să facă cinste regiunii. În asemenea competiţii, Rennes este o forţă internaţională. Nu trebuie să subestimăm Rennes. Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, rămâne o echipă puternică din prima divizie, care periodic are probleme în clasament. Nu este o echipă capabilă să lupte pentru titlu. Eu cred că CFR-ul condus de Dan Petrescu, care transmite deosebit de bine energie pozitivă jucătorilor. Concentrarea pentru meciurile internaţionale în România parcă se face cu mai mare uşurinţă decât în Franţa. Sunt ferm convins că Rennes, în primul rând, vrea să se reabiliteze în campionat, dar nu o să neglijeze nici meciul cu CFR. Nu trebuie uitat că atunci când am fost eu responsabil la Rennes, Rapid Bucureşti ne-a bătut la el acasă. Să nu subestimăm forţa antrenorului. Tot timpul un element important este motivaţia jucătorului. Acest element psihologic îţi dă forţă, îţi dă aripi, iar la noi această motivaţie, în întâlnirile internaţionale, apare tot timpul”, a declarat Boloni, în direct la LOOK PLUS, in studioul UEFA Europa League.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele