Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Bomba anului. Mitriţă, la FCSB? Mihai Rotaru face dezvăluirea după anunţul lui Becali: ”Ne aflăm într-o situaţie!”

FCSB Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21552067/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară. 

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

După meci, Gigi Becali a avut un val de declaraţii. Patronul a anunţat că vrea mai mulţi jucători şi chiar l-a menţionat pe Mitriţă de la Craiova. 

La o zi după meci, Mihai Rotaru a reacţionat şi a catalogat reacţiile patronului FCSB ca fiind drept glume. 

”Ne aflăm într-o situaţie!”

”Nu suntem în situaţia în care să ne ardă de glume”, a spus patronul oltenilor, pentru Fanatik.

Ce spune Mihai Rotaru despre venirea lui Gâlcă la Craiova

”Nu am discutat cu absolut nimeni nici aseară şi nici în cursul zilei de astăzi. Şi nici nu am programată vreo discuţie pentru după-amiaza aceasta”, a mai spus Rotaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele